Back to All Events

WORKSHOP ONLINE: Digital Marketing

  • FORZA FASHION HOUSE 2c Lage Frontweg Maastricht, LI, 6219 PD Netherlands (map)

Als ondernemer kan je er niet meer omheen, je digitale klant. Consumenten kopen steeds vaker online, ze maken meer en meer gebruik van hun mobiele telefoon en social media hebben een grote invloed op onze keuzes en aankopen; zowel online als offline.

Alle kanalen zoals je website, e-mail, social media, vindbaarheid in Google zijn allemaal met elkaar verbonden. Maar hoe laat je al deze digitale kanalen nu optimaal samenwerken en functioneren in jouw voordeel?

Wat ga je tijdens deze workshop leren?
Tijdens deze workshop helpt Rolf Niesten van Start Digital je om van je website of webshop een echt saleskanaal te maken. Je krijgt een algemene indruk van de online mogelijkheden en een stappenplan om zelf mee aan de slag te gaan.

Enkele onderwerpen die aan bod komen:

o Wie is je (online) klant en waar is hij/zij naar op zoek?
o Waar moet je op letten bij het opzetten van je website of webshop en waarom?
o Een stappenplan om te beginnen met digital marketing
o Een introductie van handige online tools en hoe je ze kan gebruiken (denk aan: Google Analytics, Tag manager, Cookies & pixels, Chatbots)

Zit je na afloop van de workshop nog met vragen? Dan kun je (eenmalig) bij Rolf terecht voor een evaluatiesessie.

Voor wie?
Deze workshop is gericht op startende (mode)ontwerpers met een eigen website of webshop zonder programmeer ervaring. Bij deelname dien je vooraf een link van jouw huidige website op te geven (zie aanmeldformulier).

Wie is Rolf Niesten?
Rolf Niesten is digital consultant bij Start Digital, een digital marketingbureau uit Maastricht dat bedrijven helpt met het genereren van meer website bezoekers, leads en klanten via het online kanaal. Meer info

Aanmelden