Back to All Events

Christmas Market at The Student Hotel Maastricht

  • The Student Hotel Maastricht (map)

It’s the most wonderful time of the year! Op zaterdag 15 december organiseert FASHIONCLASH in het kader van het Forza Fashion House Maastricht, een Christmas Designer Market waar je kleding, sieraden en accessoires van (lokale) ontwerpers kunt kopen op een van de meest kleurrijke locaties in Maastricht, The Student Hotel.

Entree: gratis 

Wil je graag verkopen tijdens deze Christmas Designer Market? Meld je aan door vóór vrijdag 9 november een mail je sturen naar jessie@fashionclash.nl met daarin vermeld wat je graag zou willen verkopen. Op maandag 12 november krijg je per mail bericht of je geselecteerd bent door deelname aan de Christmas Designer Market in The Student Hotel.

Yes, ik ben geselecteerd! En dan?

FASHIONCLASH vraagt een bijdrage van €50,- excl. btw per deelnemer. Je ontvangt op maandag 12 november per mail een betaallink waarmee jij je aanmelding kunt bevestigen. Reageer je niet binnen 48 uur op deze mail, dan vervalt jouw aanmelding en zullen wij iemand anders selecteren voor deelname. 

Vanaf 12 november zullen op deze pagina de deelnemende ontwerpers bekend worden gemaakt! 

*ENGLISH *

It’s the most wonderful time of the year! On Saturday the 15th of December, FASHIONCLASH will host a Christmas Designer Market where you can buy clothing, jewelry and accessories from (local) designers at one of Maastricht’s most colorful locations, The Student Hotel!

Entrance: free 

Do you want to sell your items during the Christmas Designer Market? Make sure you apply before the 9th of November by sending an e-mail to jessie@fashionclash.nl 

On Monday the 12th of November you will receive an e-mail if you are selected for participation at the Christmas Designer Market in The Student Hotel.

Yes, I’m selected! What’s next?

FASHIONCLASH asks a participation fee of €50, - excl. VAT per participant. You will receive a payment link where you can confirm your participation. If you don’t response within 48 hours on this email, your application will be cancelled. 

From the 12th of November on, the selected designers will be published in this event!

Earlier Event: December 6
WORKSHOP ONLINE: Digital Marketing