Back to All Events

WORKSHOP SALES: Ken je bedrijf

  • FORZA FASHION HOUSE 2c Lage Frontweg Maastricht, LI, 6219 PD Netherlands (map)

Hoe verkoop je je product aan een potentiële klant? Waar letten winkeliers op bij het inkopen? Hoe kan ik mijzelf het beste presenteren? Dit zijn enkele vragen die wij voor jou hopen te beantwoorden tijdens de workshop ‘Ken je bedrijf’. 

De workshop Ken je bedrijf word gegeven door Carita Sutherland, merk adviseur en auteur van het boek ‘Ken je bedrijf en ken je klant’. Carita gaat je kort en bondig laten zien welke vragen je jezelf kunt stellen om met je merk of bedrijf te groeien en hoe je het antwoord op deze vragen kunt vinden. Het doel van deze workshop is om jou handvaten te bieden die er uiteindelijk voor zorgen dat je een (nog) betere positie in de markt kunt innemen en je je naamsbekendheid kan vergroten.

Om je opgedane kennis meteen in de praktijk te kunnen brengen, vindt op maandag 26 november een SPEEDDATE: Sales plaats. Meer info

*Het is heel zinvol en leerzaam is om beide dagen bij te wonen. Dit is echter niet verplicht.

Wie is Carita Sutherland?
Carita is al meer dan 20 jaar werkzaam als onafhankelijk adviseur met als visie het optimaliseren van bedrijven (retail), organisaties, teams en concepten waaronder La Neuvième, La Bottega en Sally Blue. Carita heeft een grote verscheidenheid aan cases weten te verzamelen en het daagt haar uit om zowel haarzelf als haar klanten te evolueren. Organisatie, structuur, innovatie en helderheid vormen de sterke pijlers van haar no-nonses aanpak.
Meer info: www.caritasutherland.com

Meld je je voor zowel de WORKSHOP Ken je bedrijf en de SPEEDDATE: Sales dan ontvang je €5,- korting op jouw deelname. Dit bedrag wordt eenmalig per deelnemer gerestitueerd op dezelfde manier als het bedrag betaald is. 

Ben je na aanmelding verhinderd? Neem dan contact op met jessie@fashionclash.nl. Restitutie is helaas niet mogelijk.

TAAL: NL