Back to All Events

SUSTAINABLE FASHION TALK: MARIEKE EYSKOOT

  • FORZA FASHION HOUSE 2c Lage Frontweg Maastricht, LI, 6219 PD Netherlands (map)

Marieke Eyskoot is expert op het gebied van duurzame mode & lifestyle; ze is consultant voor merken, winkels en bedrijven en medeoprichter van fair fashionbeurs MINT. Al meer dan 15 jaar zet ze zich in voor een betere en duurzamere mode-industrie. Daarnaast schreef ze de boeken "Talking Dress" en "Dit is een goede gids" waarin ze je informeert over duurzamer leven zonder er veel tijd, geld en gedoe in te steken.

Tijdens TEDxAmsterdamWomen hield Marieke een inspirerende Talk over de verbinding die we als drager hebben met onze kleding. Ook stond ze in de Trouw Duurzame 100 en werd ze door Het Parool genomineerd als Amsterdammer van het Jaar.

Entreeprijs voor de FASHION TALK met Marieke Eyskoot is inclusief 2 consumpties

Tickets

Later Event: November 1
FASHION TALENT TAKE OVER #3